Aircondition service og vedligeholdelse - særskilt service

Når forsommeren nærmer sig, er det tid til at få serviceret bilens aircon system. Da systemets effekt aftager med ca. 10% årligt, anbefales det, for optimal funktion, at få foretaget service på dit airconsystem hvert 2. år... du vil tydeligt mærke, når det er ved at være tid, på at kølingen bliver sval eller helt er aftaget.

​​

Husk at det er vigtigt også at bruge aircon systemet om vinteren, da olie i kølemidlet er med til at smøre systemet og diverse pakninger som sikrer, at systemet bliver ved med at være tæt.

​Aircon service er ikke en del af det ordinære serviceeftersyn, men vigtigt at vedligeholde hvis man ønsker et fuldt funktionsdygtigt A/C anlæg. Dette er en service der bestilles og foretages særskilt.

Aircondition - service fra kr. 1.180,- incl. sporstof

Aircondition - rens og desinficering kr. 299,- *

Aircondition - reparationer foretages...

​​

*Aircondition rens og desinficering

Ved brug af aircondition/klima udvikles der bakterier og mikroorganismer i anlægget. Disse kan forårsage luftvejsgener og øjenirritation En løbende vedligeholdelse anbefales derfor, for optimering af bilens indeklima. Ved rensning og desinficering fjernes ubehagelig lugt ved hjælp af ultralydceller. Renseprocessen når ind i bilens ventilationskanaler, rundt i hele kabinen samt ind i sædernes betræk.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du kontakte Autostreit på telefon 44 91 26 63.

​​Åbningstider

​​Mandag-torsdag -  7.30 - 17.00

​Fredag -  7.30 - 15.00

Lukket i weekenden

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, på serviceeftersyn, reparationer, dæk & fælge etc.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Indhent gratis tilbud

Autostreit ApS

Klausdalsbrovej 495

2730 Herlev

CVR: 33044011

Tlf.: 44 91 26 63

E-mail: auto@autostreit.dk

Vi er omfattet af FDM kvalitetskontrol, Eurogarant og Grøn Auto certificeret samt medlem af Herlevs Grønne Erhvervsnetværk...​

Autostreit ApS

Klausdalsbrovej 495

2730 Herlev

Kontakt

Tlf.:44 91 26 63

E-mail:auto@autostreit.dk

Firmaoplysninger

CVR: 33044011

V​urderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 26 anmeldelser på ​Facebook​