Aircondition-serviceeftersyn

Vi anbefaler, for optimal funktion, at du får foretaget service på dit airconditionsystem hvert andet år. Du vil tydeligt mærke, når det er ved at være tid, ved at kølingen bliver sval eller helt er aftaget.

Husk, at det er vigtigt også at bruge aircondition om vinteren, da olien i kølemidlet er med til at smøre systemet og diverse pakninger, som sikrer, at systemet bliver ved med at være tæt.

Aircondition-service er ikke en del af det ordinære serviceeftersyn, men det er vigtigt at vedligeholde, hvis du ønsker et fuldt funktionsdygtigt A/C-anlæg. Dette er en service, der bestilles og foretages særskilt.

Vi foretager også reparation af aircondition.

Er det tid til at få serviceret airconditionsystemet i din bil, er du velkommen til at kigge forbi vores værksted i Herlev. Det ligger centralt placeret, hvis du for eksempel kommer fra Værløse, Bagsværd eller omegn.

Hvad koster aircondition-service?

Vi tilbyder følgende priser:

  • Aircondition - service fra kr. 1.180,- inkl. sporstof
  • Aircondition - rens og desinficering kr. 299,- *

* Ved brug af aircondition/klima udvikles der bakterier og mikroorganismer i anlægget. Disse kan forårsage luftvejsgener og øjenirritation. En løbende vedligeholdelse anbefales derfor for optimering af bilens indeklima. Ved rensning og desinficering fjernes ubehagelig lugt ved hjælp af ultralydsceller. Renseprocessen når ind i bilens ventilationskanaler, rundt i hele kabinen samt ind i sædernes betræk.

Kontakt os og hør mere eller bestil tid

Kunne du tænke dig at høre mere om vores aircondition-service, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at bestille en tid, kan vi kontaktes på telefon 44 91 26 63 eller e-mail auto@autostreit.dk.

Midlertidig ændrede åbningstider grundet Corona Virus

​​Mandag-torsdag -  7.30 - 15.30

​Fredag -  7.30 - 15.00

Lukket i weekenden

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, på serviceeftersyn, reparationer, dæk & fælge etc.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Indhent gratis tilbud

Autostreit ApS

Klausdalsbrovej 495

2730 Herlev

CVR: 33044011

Tlf.: 44 91 26 63

E-mail: auto@autostreit.dk

Vi er omfattet af FDM kvalitetskontrol, Eurogarant og Grøn Auto certificeret samt medlem af Herlevs Grønne Erhvervsnetværk...​

Autostreit ApS

Klausdalsbrovej 495

2730 Herlev

Kontakt

Tlf.: 44 91 26 63

E-mail:auto@autostreit.dk

Firmaoplysninger

CVR: 33044011

Autostreit Hvidovre ApS

Gungevej 8-10

2650 Hvidovre

Kontakt

Tlf.: 26 10 81 81

Firmaoplysninger

CVR: 41193468

V​urderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 26 anmeldelser på ​Facebook​