Serviceeftersyn af alle bilmærker

Den 1. januar 2003 trådte EU-kommissionens nye regler vedrørende handel og servicering af biler i kraft.


De nye regler betyder, at man nu kan opretholde nyvognsgarantien, selv om man ikke får repareret bilen på et autoriseret mærkeværksted. Dette betyder en skærpet konkurrence og resulterer i en forbedret service for bilejerne – blandt andet i forbindelse med et serviceeftersyn.


Tidligere har bilejerne været forpligtet til servicering hos den autoriserede bilforhandler, hvis de ønskede at opretholde nyvognsgarantien. De nye regler fra EU lægger derimod op til en liberalisering af bilmarkedet og gør det nu muligt frit at vælge værksted – også inden for garantiperioden.


Direktør i Dansk Automobilforhandler Forening (DAF), Preben Kjær, udtaler: ”Det er nu slået fast både i EU og i Danmark, at de fabriksgarantier, der gives, skal gælde uanset hvem, der har repareret eller serviceret en bil – under forudsætning af, at servicearbejdet er udført efter fabrikkens anvisninger.

25 års erfaring og godt fagligt håndværk

Hos Autostreit tilbyder vi serviceeftersyn af alle bilmærker og er klar til at tage imod alle kunder, som ønsker frihed til selv at vælge værksted. Vi har allerede mere end 25 års erfaring i at servicere alle bilmærker, og vi har det nyeste testudstyr - hos os går godt fagligt håndværk hånd i hånd med den nyeste teknologi.

Vi ser frem til at servicere din bil – besøg os i Herlev, hvor vores værksted er centralt beliggende, hvis du kommer fra for eksempel Værløse, Bagsværd eller andre omkringliggende områder.

Hvad koster et serviceeftersyn?

Hvis du ønsker en pris på et serviceeftersyn efter fabrikantens forskrifter, er du velkommen til at ringe til os på telefon 44 91 26 63 for at få udarbejdet et billigt tilbud. Har du nogle spørgsmål, kan vi også kontaktes på e-mail auto@autostreit.dk eller via vores kontaktformular.

Midlertidig ændrede åbningstider grundet Corona Virus

​​Mandag-torsdag -  7.30 - 15.30

​Fredag -  7.30 - 15.00

Lukket i weekenden

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, på serviceeftersyn, reparationer, dæk & fælge etc.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Indhent gratis tilbud

Autostreit ApS

Klausdalsbrovej 495

2730 Herlev

CVR: 33044011

Tlf.: 44 91 26 63

E-mail: auto@autostreit.dk

Vi er omfattet af FDM kvalitetskontrol, Eurogarant og Grøn Auto certificeret samt medlem af Herlevs Grønne Erhvervsnetværk...​

Autostreit ApS

Klausdalsbrovej 495

2730 Herlev

Kontakt

Tlf.: 44 91 26 63

E-mail:auto@autostreit.dk

Firmaoplysninger

CVR: 33044011

Autostreit Hvidovre ApS

Gungevej 8-10

2650 Hvidovre

Kontakt

Tlf.: 26 10 81 81

Firmaoplysninger

CVR: 41193468

V​urderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 26 anmeldelser på ​Facebook​